Deep Purple annoncerer nyt album =1 udkommer d. 19/7

 

’It all adds up to 1’
 
Et af de største og mest indflydelsesrige rockbands i vores tid, kan i dag annoncere deres nye album, =1, der udkommer d. 19. juli på earMUSIC / Playground Music.
 
Første single fra det kommende album udkommer d. 30. april ved midnat, og vil være en forsmag på de 13 nye tracks, som udkommer senere i år.
Deep Purple fortsætter hermed deres kontinuerlige stime af hit albums, udsolgte arena shows verden over og deres over 100 millioner solgte albums.
 
Deep Purple er krediteret som én af hovedstifterne af heavy rocken og har siden deres stiftelse, konstant udviklet deres musikalske grænser. Bandet har legendariske Ian Gillan i front, hvis vokaler har defineret generationer. Han får selskab af bassisten Roger Glover, trommeslager Ian Paice og Don Airy på keyboards. =1 er bandets første album med den dygtige guitarist Simon McBride, der har overtaget pladsen fra Steve Morse, der måtte forlade bandet i 2022 pga. personlige årsager.
Albummet er endnu engang produceret af Bob Ezrin, der er med til at løfte bandets klassiske lyd.
 
Den gådefulde titel =1 symboliserer idéen at verden fortsat bliver mere og mere kompleks, men at alt i sidste ende kan simplificeres ned til en, samlet essens. Alt = 1.
 
=1 følger op på bandets seneste album Whoosh! fra 2020 – et album der lå #1 på album charten i syv forskellige lande og chartede i top 10 i 12 andre lande.
 
Deep Purple er klar til at indtage Danmark med storm til sommer, når de indtager Smukfest i Skanderborg d. 8. august 2024.

Trackliste
1. Show Me
2. A Bit On The Side
3. Sharp Shooter
4. Portable Door
5. Old-Fangled Thing
6. If I Were You
7. Pictures Of You
8. I’m Saying Nothin’
9. Lazy Sod
10. Now You’re Talkin’
11. No Money To Burn
12. I’ll Catch You
13. Bleeding Obvious

 
Julier Bugge