Anton Cornelius tager dig med ud at flyve på ny sang om euforiens op- og nedture – ’ude&flyve’ ude nu

 

Når Anton Cornelius udgiver sin nye single ’ude&flyve’ i dag, d. 12. april, er det med en bittersød erkendelse af, at ikke alting kan løses med distraktion, druk og damer. ’ude&flyve’ indkapsler euforiens højder og mareridtets dybder, og slår skarpe kontraster mellem det opløftende og det melankolske. Det er en afspejling af den kompleksitet, vi som mennesker, på et tidspunkt kommer til at opleve igennem egne livserfaringer.
 
Måden, hvorpå Anton maler et billede af en tilfældig tur i byen, der er på kanten af det euforiske og mareridtsagtige, antyder en slags indre kamp eller søgen efter mening og tilfredsstillelse. Det er en tematik, som mange nok kan nikke genkendende til, da vi alle på et eller andet tidspunkt søger efter et formål med livet. Anton Cornelius har altid haft en dyb kærlighed til musikken og længe drømt om at blive artist, men vejen til den realitet/virkelighed har været en lang og udfordrende rejse. Han røg i kølvandet af sin massive succes på YouTube ned i et sort hul, hvor det var svært for ham at se en vej ud. Men den vej fandt han heldigvis.
 
"Jeg ønskede at fange den komplekse følelsesmæssige tilstand, som jeg kan opleve, når jeg søger eufori, men også står over for de dunkle nuancer af melankoli og længsel. 'ude&flyve' er et personligt udtryk for mine egne følelser og oplevelser, men jeg håber, at det også kan tale til lytterne på et dybere plan."
 
Lyt til 'ude&flyve' her.

Om Anton Cornelius:
Anton Cornelius begyndte sin karriere i underholdningsbranchen allerede som 15-årig, hvor han har drevet den populære YouTube-kanal ”Novopleco” sammen med sin gode ven Albert Dyrlund. De opnåede på kort tid kæmpe succes med millioner af visninger på deres videoer. Anton har sidenhen etableret sig som musiker på den danske musikscene, hvor han bruger sine livserfaringer og oplevelser i musikken som en slags terapi – noget som han håber, vil inspirere andre unge til at tale åbent om mental trivsel.
 
’ude&flyve udkommer i dag, d. 12. april 2024, gennem Playground Music.
 

Anton Cornelius
Instagram | TikTok

 
Julier Bugge