Jamie xx vender tilbage med ny single – ’Baddy On The Floor’ feat. Honey Dijon er ude nu

 

I dag vender Jamie xx tilbage sin nye single ’Baddy On The Floor’, der er featuring den GRAMMY-vindende DJ, producer og modeikon Honey Dijon. Sangen er ude nu på Young med en tilhørende visualiser, der kan ses her.
 
’Baddy On The Floor’ blev for første gang fremvist under Jamies All Points East set i 2021, og er første samarbejde mellem de to DJs og producers, der påbegyndte deres kommunikation under pandemien, og startede deres arbejde på tracket over video samtaler. Honey Dijon har tidligere været en del af line-uppet, sammen med Jamie xx, til The xx’s Night + Day festival i Bilbao i 2018, og senest under Jamie xx’s Manchester Warehouse Project i 2021.
 
’Baddy On The Floor’ udkommer lige i hælene på Jamie xx’s optræden på Coachella – en optræden der bliver efterfulgt af headline shows på dette års Glastonbury, Pitchfork Music Festival og HARD Summer. Sangen følger op på en række singler, som inkluderer ’idontknow’ fra 2020, ’LET’S DO IT AGAIN’ og ’KILL DEM’ fra 2022 samt den seneste single ’It’s So Good’.
Som nævnt i et interview med Jack Saunders, er Jamie xx i gang med at lægge sidste hånd på sit nye album, der udkommer senere i år.

 
Jamie xx
 Official Site I Instagram I Facebook

 
Julier Bugge