Dansk/amerikanske Jeremy Troy ude med ny single og video i sammenspil med amerikansk superproducer

 

’Baby, I’m Your Beast’ fortæller historien om en ung mand i rivende udvikling, som på viril facon gerne vil bryde med konservatismen og konformens lænker. 24-årige Jeremy Troy blev født i sydstatsbyen Lafayette, Louisiana, ind i en Grammy award-vindende amerikansk familie. Jeremys danske mor var i Louisiana for at læse musik antropologi, og interviewede i den forbindelse Zydeco-musikeren, Troy “Dikki” Carrier. Et interview blev til et ægteskab, og Jeremy Troy blev til. Da han var blot 3 år gammel, flyttede han til Aarhus med sin mor.
 
Jeremy har sidenhen været aktiv på den musikalske scene i Aarhus, og bl.a. været med i opstarten af Athletic Progression og været partner til Julie Pavon, hvor han også altid figurerer til liveshows. Han er nu klar til at skinne med den stærke nye single ’Baby I’m Your Beast’ med dertilhørende musikvideo.

Se videoen og lyt til 'Baby I'm Your Beast' her
 
“Sangen har en kæmpe betydning for mig og min udvikling. Den fungerer som en indre dialog mellem mit indre monster og jeg. Et monster som jeg har undertrykt i årevis, men et monster som jeg nu erkender at jeg har brug for. Det er en historie om ikke at frygte sin egen styrke.”
 
Sangen er co-produceret med den Los Angeles-baserede amerikanske superproducer Yonatan Watts, hvis credits indebærer alt fra Ty Dolla $ign til Timbaland og Jennifer Lopez. Han blev introduceret til Jeremy og var ivrig efter at være en del af rejsen, hvilket beviser Jeremys talent og internationale potentiale.
 
Jeremy kan opleves med fuldt band på Roskilde mandag d. 1. juli kl 18.30 på Gaia-scenen, hvor han også giver en forsmag på sin EP, der lander til efteråret.  

 
Julier Bugge