Adrianne Lenker vender tilbage med nyt album - Bright Future ude d. 22. marts

 

I dag kan Adrianne Lenker annoncere sit nye soloalbum Bright Future, ude d. 22. marts på 4AD / Playground Music – og det er bare gode nyheder! Sammen med annonceringen deler hun singlen ’Sadness As a Gift’.
Bright Future markerer Lenkers første soloalbum siden 2020 albummet songs & instrumentals. Albummet er co-produceret af Philip Weinrobe og med bidrag fra Nick Hakim og Josefin Runsteen.
 
På ’Sadness As A Gift’, der følger op på den tidligere single ’Ruined’, viser Lenker sine mest familiære og varme følelser. En sang, der både er tidløs, men som også lyder ny og overraskende ved hver gennemlytning.
 
Lyt til ’Sadness As A Gift’ her.
 
I foråret 2022 havde Lenker heldet med sig. Tre musikalske venner – ”Some of my favourite people” - fandt tid i deres ellers travle turnékalendre for at besøge hende i det i skoven gemte studie Double Infinity for at lave musik i et musikalsk eksperiment. Musikerne - Hakim, Davidson og Runsteen – er alle velkendte for Adrianne, men fremmede ansigter indbyrdes. ”I had no idea what the outcome would be”husker Adrianne. Resultatet? ”It was magical” fortæller hun.
Mødet med disse tre musikere blev til Bright Future, studiets første album, en 12-nummer-lang fortælling om det berejste hjerte. Og det, der egentlig begyndte som et eksperiment i samarbejde, er blevet Adriannes tilbagevenden til sin solokarriere.
 
Tracklist
1. Real House
2. Sadness As A Gift
3. Fool
4. No Machine
5. Free Treasure
6. Vampire Empire
7. Evol
8. Candleflame
9. Already Lost
10. Cell Phone Says
11. Donut Seam
12. Ruined

Adrianne Lenker
Website I Instagram I Twitter I Facebook

 
Julier Bugge