Angel Olsen er tilbage med annonceringen af sit nye album Big Time – ude d. 3. juni

 

Angel Olsen kan i dag glæde med annonceringen af sit nye album Big Time, der udkommer d. 3. juni på Jagjaguwar / Playground Music. Samtidig udgiver hun førstesinglen ’All The Good Times’ med en tilhørende musikvideo. Big Time blev til i et af de sjældne øjeblikke, der opstår når en ny sorg og en ny kærlighed opstår samtidig. Tab har længe været et emne i Olsens sange, men få kan skrive med en så skødesløs energi som hun.
 
Big Time er et album om den omfattende kraft der er i ny kærlighed, skrevet på et tidspunkt hvor Olsen sprang ud som homoseksuel, og hvor hun oplevede sin første queer-kærlighed og hjertesorg. I Olsens proces ved at finde sig tilrette i sin querness og de traumer, der havde holdt hende tilbage fra at acceptere sig selv fuldt ud, følte Angel Olsen at det var tid til at springe ud til hendes forældre. Noget hun havde undgået i et stykke tid.
Some experiences just make you feel as though you’re five years old, no matter how wise or adult you think you are,” beskriver hun om denne tid. Efter en tårefuld, men lettende samtale med sine forældre, fejrede Olsen med sin partner og deres venner med østers og vin. “Finally, at the ripe age of 34, I was free to be me.”
Tre dage senere døde hendes far, og hans begravelse blev nu en mulighed for at introducere sin partner til sin familie. Kun to uger efter fik Olsen et opkald om at hendes mor var kommet på skadestuen. Kort efter kom moderen på hospice, og ikke længe efter fulgte en begravelse mere. Endnu en tur til St. Louis, endnu en sorg at stå ansigt til ansigt med, samtidig med at føle en stadig ny kærlighed.
Tre uger efter sin mors begravelse var Angel Olsen i studiet for at indspille sit nye album Big Time.
 
Angel Olsens nye single ’All The Good Times’ har fået en tilhørende musikvideo, med  Olsen og hendes partner i hovedrollerne. Videoen er instrueret af Kimberly Stuckwisch. Se videoen her.

I år tager Angel Olsen på en omfattende verdensturné, hvor hun blandt andet kan opleves når hun spiller på VEGA i København d. 11. oktober 2022.
 
Big Time Tracklist
1. All The Good Times
2. Big Time
3. Dream Thing
4. Ghost On
5. All The Flowers
6. Right Now
7. This Is How It Works
8. Go Home
9. Through The Fires
10. Chasing The Sun

Følg Angel Olsen
Website I Instagram I Twitter I Facebook

 
Julier Bugge