Anton Cornelius udgiver Valentines Day single med et twist - når din kæreste er forelsket i sig selv

 

Den 14. februar er Valentines Day – en tilbagevendende årlig begivenhed, hvor forelskede par i hele verden forkæler hinanden med røde roser og sød chokolade. Men har du nogensinde oplevet at være forelsket i nogen, der i virkeligheden var mere forelsket i sig selv? Det spørgsmål stillede Anton sig selv midt i sit forhold en sommer i 2023. Den nye single 'Forelsket I Sig Selv' lander på Valentines Day og stiller kritisk spørgsmålet - hvad indebærer ægte kærlighed egentlig?
 
Anton Cornelius har altid haft en dyb kærlighed til musikken og længe drømt om at blive artist, men vejen til den realitet/virkelighed har været en længere og udfordrende rejse. Men alt godt kommer som bekendt til den, som venter, og nu er det blevet Antons tur til at fordybe sig i et projekt, som altid har stået ham nært.
 
’Forelsket I Sig Selv’ er en sikker blanding af pop, rock med en snert af punk tilsat lyriske refleksioner over en følelse han engang havde og anerkendelsen af at leve et liv, der til tider kan føles svært. Hvordan håndterer man kærlighed, når den bliver overskygget af en andens selvcentrerede verden. Hun var altid optaget af byture med veninderne og egne eventyr og Anton endte med at være en tilfældig tilskuer i sin kærestes liv.
 
”Det føltes som om, jeg var et brugt stykke legetøj i stedet for hendes kæreste. Hendes ord var altid formuleret så manipulerende, at det tog mig lang tid at indse, at alt var til hendes egen fordel. Dette var min rejse, og det fik mig til at reflektere over, hvad ægte kærlighed egentlig indebærer.”
 
’Forelsket I Sig Selv’ udkommer d. 14. februar 2024 gennem Playground Music.
Lyt her

 
Julier Bugge