Bonobo annoncerer nyt album - Fragments udkommer d. 14. januar 2022

 
Skærmbillede 2021-10-07 kl. 14.13.11.png

Bonobo annoncerer i dag sit nye album Fragments som udkommer d. 14. januar på Ninja Tune / Playground Music.

Fragments er det mest emotionelt intense album som Bonobo aka. Simon Green nogensinde har skabt. Derfor er det ingen overraskelse, at det er hans store mesterværk. Albummet er blevet til gennem de sidste to år, og blev født ud af fragmenter af idéer og eksperimentation, hvor albummet ultimativt er smeltet sammen i et udbrud af kreativitet, drevet af fede samarbejder og Greens flugt ud i naturen. Blandt andet medvirker Jamila Woods, Joji, Kadhja Bonet, Jordan Rakei, O’Flynn og Miguel Atwood-Ferguson på albummet. 

Albummet handler på mange måder om dansegulvet, som Green fortæller, “I remembered all over again how much I loved crowds and movement and people connecting with each other.” Men positiviteten ses ikke kun i de uptempo sange, selv de mest indadvendte og melankolske sange udtrykker en form for glæde. Og fanger en verden i konstant forandring, men som lyser med håb.

Som et at de største navne indenfor dance-musik inkluderer Greens karriere 3 Grammy-nomineringer og 2 millioner solgte billetter til sin Migration-turné i 2017. Migration blev et Top-10 album i flere lande, Top-5 i hjemlandet England, og #1 dance album på Billboard i USA.
 
Udover album annonceringen og en turné i USA, England og Europa (desværre ikke Danmark i denne omgang) spiller han hele tre koncerter i den legendariske Royal Albert Hall i London.


Lyt til første single fra albummet ’Rosewood’ HER.


Fragments trackliste:
1. Polyghost (feat. Miguel Atwood-Ferguson) 
2. Shadows (feat. Jordan Rakei) 
3. Rosewood 
4. Otomo (feat. O’Flynn) 
5. Tides (feat. Jamila Woods)
6. Elysian 
7. Closer
8. Age of Phase 
9. From You (feat. Joji) 
10. Counterpart 
11. Sapien 
12. Day by Day (feat. Kadhja Bonet) 


Følg Bonobo
Webside | Facebook | Twitter Instagram | YouTube
 

For yderligere information kontakt venligst Trine Lysholt, trine@playgroundmusic.com

 
Trine Lysholt