Erika de Casier annoncerer sit andet album - Sensational udkommer d. 21/5

 
6f484b9c-3867-466d-bac9-25d3f45eacd6.png

Den København-baserede sangskriver og producer Erika de Casier annoncerer i dag sit andet album Sensational som udkommer d. 21. maj på 4AD / Playground Music. 

Der er allerede udgivet to singler fra det kommende album ‘No Butterflies, No Nothing’ og ‘Drama,' og i dag kan du høre den tredje single, anti-bad boy sangen ‘Polite' med den tilhørende musikvideo, som er instrueret af Erika selv.

’Polite’ er inspireret af en dårlig date, hvor vedkommende var ubehøvlet overfor tjeneren og kun snakkede om sig selv. Hun troede, at hun ville stoppe daten eller konfrontere ham, men hun sad bare der og var høflig. Sangen fortæller, hvad Erika ville ønske hun havde sagt til ham i situationen,
“You gotta have some manners if you wanna roll with me.”

Sensational er Erikas andet album og udvider universet fra det selvudgivne (samt selvskrevne og co-producerede) debutalbum Essentials fra 2019. Hvor debutalbummet handlede mere om de forskellige stadier af kærlighed, har Sensational en attitude der opgør med stereotypen om en single kvinde, som leder efter kærligheden, tackler drama i forhold, og håndterer dårlige dates. Derfor har hun omskrevet scenarier og fantaseret om, hvad der kunne have været, og derved taget magten tilbage. 
 
Erika de Casier er født i Portugal, men har boet i Danmark siden 1998. Med hendes take på 90-00’er R&B og dejlige produktioner, har hun allerede fået ros fra internationale medier, og er nu klar til for alvor at indtage Danmark. 

Sensational trackliste:
1. Drama
2. Polite
3. Make My Day
4. All You Talk About
5. Insult Me
6. No Butterflies, No Nothing
7. Someone To Chill With
8. Acceptance (intermezzo)
9. Better Than That
10. Friendly
11. Secretly
12. Busy
13. Call Me Anytime


Erika de Casier annoncerer i samme ombæring en række 2021-koncerter i europa, hvor hun selvfølgelig også spiller i Danmark;
Den 29. oktober - Vega København.
Den 4. november - Voxhall, Aarhus.

 
Trine Lysholt