HAWA annoncerer debutalbummet HADJA BANGOURA, en hyldest til sin oldemor

 

I dag annoncerer den genrebøjende sanger, rapper og producer HAWA sit debutalbum HADJA BANGOURA, der udkommer d. 4. november på 4AD / Playground Music. HADJA BANGOURA er opkaldt efter HAWAs oldemor, der gik bort sidste år. Hadjas spirituelle tilstedeværelse på albummet giver HAWA en healende mulighed for at kreere et brev til sig selv, hvorfra hun har bearbejdet tidligere giftige forhold.
Størstedelen af albummet er skrevet i Conakry, hovedstaden i Guinea, Vestafrika, hvor HAWA har brugt meget af sin tidlige barndom, og hvor Hadja boede.

Sammen med annonceringen, udgiver HAWA albummets førstesingle ’GEMINI’, der er produceret af Tony Seltzer og Inef Coupe. På sangen fremviser HAWA sin silkebløde og alsidige stemme.

Se videoen og lyt til ’GEMINI’ her.

Det 11-track-lange album HADJA BANGOURA, følger op på singlen ’Wake Up’ fra 2021 og EP’en the ONE fra 2020. Begge tidligere udgivelser er blevet rost og hyldet af prominente medier som NY Times, Pitchfork, The FADER, Elle, W Magazine og mange flere.

Den 22-årige artist HAWA, beskriver sig selv som med en ’gammel sjæl’. Hun er vokset op i Guinea og Berlin, og startede sin musikalske karriere i New York Philharmornic som den, til dato, yngste komponist. HAWA skriver musik indenfor R&B, rap og Afrobeats, og er simpelthen en af de mest spændende nye artister i dag.

HADJA BANGOURA trackliste:
1. INDYA
2. TRADE
3. GEMINI
4. ACTUALLY
5. EN ROUTE
6. MMMM
7. AIN’T U
8. 7 DEADLY SINS: LUST
9. PROGRESSION
10. CREDITS
11. EATER FT. EARTHEATER

 
Julier Bugge