Khruangbin er tilbage med deres fjerde album – A LA SALA ude d. 5/4

 

Khruangbin vender i dag tilbage med annonceringen af A LA SALA – bandets fjerde studiealbum samt første fulde album i 4 år, ude d. 5. april på Dead Oceans / Playground Music. Samtidigt udgiver bandet i dag førstesinglen ’A Love International’, der illustrerer den reflekterende og festlige natur, der bliver lagt for dagen på A LA SALA.
 
Efter et årti brugt på at udvide og udvikle deres ekstraordinære musikalske karriere, viser bandet med ’A Love International’ både en nostalgisk side, men er også et klart fremadskuende blik for Khruangbin. Sangen er et vista for et band, der stiller diskrete spørgsmål om den surrealistiske natur af kunstens repræsentation og ens egen virkelighed.
 
Se musikvideoen til ’A Love International’ her.
 
Fra begyndelsen har Khruangbins rejse været udelukkende sin egen: en lyd- og visuel repræsentation med få præcedenser, der ignorerer popgenrens forventninger, og som kun stoler på interne inspirationskilder og en mangfoldighed af visioner. Fundamentet for A LA SALAs 12 sange er puslespilsbrikker fundet i Khruangbins kreative fortid, dele af bandet der ikke er gået tabt, men som endnu ikke var blevet fundet. Det er de i den grad nu!
 
Efter at have kreeret forskellige idéer, indspillet som demoer under diverse lydprøver, på rejser og på landevejen, begyndte bandet at samle disse i studiet til et sammenhængende puslespil: A LA SALA.
Nogle af sangene falder direkte ind i den hjemlige Khruangbin-følelse, mens andre er mere flirtende med ambient inspirationer.
 
A LA SALA TRACKLIST
1. Fifteen Fifty-Three
2. May Ninth
3. Ada Jean
4. Farolim de Felgueiras
5. Pon Pón 
6. Todavía Viva
7. Juegos y Nubes
8. Hold Me Up (Thank You)
9. Caja de la Sala
10. Three From Two
11. A Love International
12. Les Petits Gris

KHRUANGBIN
Artist Site I Instagram I Twitter I Facebook

 
Julier Bugge