Makaya McCraven annoncerer sit ottende studiealbum - In These Times er ude d. 23. september

 

Den Chicago-baserede percussionist, komponist og producer Makaya McCraven annoncerer i dag sit nye album In These Times, der udkommer d. 23. september på International Anthem / Nonesuch / XL Recordings / Playground Music.
 
Første lyd fra albummet er singlen ’Seventh String’, som indkapsler de forskellige musikalske dimensioner, som vi finder på McCravens nye album. Lyt til singlen her

In These Times er en inspireret af brede kulturelle kampe såvel som McCravens personlige oplevelser som et produkt af et multinationalt, arbejderklasse, musikerfællesskab. Det er et album han har arbejdet på, og prøvet at skabe, i over syv år, og det har konsekvent været i baggrunden, mens han har udgivet sine andre albums. 
 
Med bidrag fra en masse andre musikere og kreative samarbejdspartnere fra hans tætte gruppe af samarbejdspartnere – som inkluderer Jeff Parker, Junius Paul, Brandee Younger, Joel Ross, og Marquis Hill – er albummet bl.a indspillet i fem forskellige studier og har orkester samt stort ensemblearrangementer, der er sammenvævet med McCravens 'organic beat music' signatur-lyd.

Ofte beskrevet som en ‘cultural synthesizer’ og ‘beat scientist’ har McCraven en unik gave for at fjerne distancen mellem grænser og at blande fortid, nutid og fremtid til dejlige kompositioner. Og In These Times er et karriere-definerende højrepunkt for den allerede højtflyvende McCraven. 

In These Times trackliste:
1. In These Times
2. The Fours
3. High Fives
4. Dream Another
5. Lullaby
6. This Place That Place
7. The Calling
8. Seventh String
9. So Ubuji
10. The Knew Untitled
11. The Title

Makaya McCraven:
Website I Instagram I Twitter I Bandcamp

 
Julier Bugge