Mando Diao udgiver deres 11. studiealbum - Boblikov’s Magical World ude d. 28/04

 

Mando Diao har altid været frie og gået deres egne veje, modsat autoritet og nydt den hedonistiske side af livet. Der har været elementer som har bidraget til bandets succesfulde og musikalsk omfattende karriere, og de kan tilmed fejrer deres 20-års jubilæum i år.
Deres 11. studiealbum Boblikov’s Magical World udkommer d. 28. april på Playground Music Scandinavia.
 
Karakteren Boblikov, symbolet på Mando Diaos nye album, repræsenterer personligheden, som vi alle bærer inde i os, der kan lide at vende tingene på hovedet – den lille djævel på vores skuldre. Han er ikke ond, men leder efter fordele og manipulerer ting til sin egen fordel. Som hjernen bag sit foretagende, er han normalt ikke i rampelyset. Denne anonymitet giver ham en følelse af sikkerhed og respektabilitet, selvom han er involveret i nogle mistænkelige ting.

Efter en lang og triumferende svensk turné som efterfølger af udgivelsen af det #1 bedstsælgende, guldbelønnede album I solnedgången, samlede Mando Diao sig i studiet sammen med producer Charlie Storm med målet om at skabe et ubesværet rockalbum. Sangene er blevet udgivet i portioner i form af EP’er, og nu vil de to første udgivelser blive fuldført med en tredje EP og dermed blive et samlet album. Sange som ’Frustration’ og ’Fire in the Hall’ har haft stor succes på internationale og svenske rockradiostationer, og bandet har optrådt på nogle af de største europæiske rockfestivaler. Lyt til ’Frustration’ og ’Fire in the Hall’ her.
 
Boblikov’s Magical World inviterer lytteren ind i en fiktiv verden, hvor den luskede karakter, Boblikov, hersker over en gruppe agenter spredt ud over hele verden. Agenter, der har modtaget instruktioner fra Boblikov om at begå onde gerninger. Albummets overordnede tema forstærkes yderligere af både tegneseriefigurer og visualiseringer. Mando Diao inviterer dig ind i dette parallelle univers.
 

Mando Diao online
Instagram I Twitter I Facebook I Youbtube

 
Julier Bugge