’Julen Er’ – voksenvenner på funky juleeventyr

 

Martin Brygmann, Peter Stenbæk og Poul Reimann er 3 musikalske voksenvenner, der har dannet et band med skarpt fokus på at skabe kvalitetsmusik, til dem der vil smile og danse.

Trioen er døbt ”Martin, Poul & Peter”.

I dag udgiver de deres nye julesang, der har fået titlen 'Julen er'. Sangen udkommer på Kystbanefunk Produktion / Playground Music. Vi er så vilde med julen - at frygten for, om den vender tilbage næste år, altid vil være til stede. Gang på gang forsikrer de januar-trætte nisser os om, at den kun er sat på standby og skam vender stærkt tilbage.
Gud ske tak og lov for det!

Lyt til 'Julen Er' her.

Martin Brygmann fortæller om samarbejdet:
“Det der gør mig så tilpas begejstret for vores nye legeplads er, at jeg ligesom er “vendt hjem” til min ungdom og til soul-funken. Poul og Peter er mine sjælebrødre udi musikken og det faktum at vi er et band gør, at en årelang drøm går i opfyldelse. Vi er nærmest barnligt glade imens vi skaber musikken, og vores højeste juleønske er, at den får folk til at danse og smile”

Den kommende musikvideo til singlen er filmet i ”Nisseland”, et helt fabelagtigt 2000 kvm. stort indendørs landskab med sirligt udskårne huse og bevægelige dukker overalt. Det er Tommy Seebachs tidligere trommeslager John Roger og hans hustru Nette, der med deres egne hænder har brugt de sidste 30 år på at fremstille dette eventyrlige livsværk.

Den perfekte scenografi til ”Julen er”. Glæd dig – for julen kommer også i år.

Julesinglen er et spin off på et album projekt, der udkommer i 2023. Og den 18/11 udkommer der også et 'Julen Er (12” dancemix)', så der kan danses til julefrokosterne.

 
Julier Bugge