Mitski annoncerer nyt album - Laurel Hell udkommer d. 4. februar 2022

 

I dag annoncerer Mitski sit kommende album Laurel Hell som udkommer d. 4. februar 2022 på Dead Oceans.

I sidste måned vendte Mitski tilbage med singlen ‘Working for the Knife’, som i skrivende stund har over 9 millioner lyt på Spotify alene. Med singlen kom også annonceringen af hendes turné i USA og Europa, hvor 47 ud af 53 koncerter hurtigt gik udsolgt - inklusiv hendes koncert i Vega d. 10. maj 2022.

Med annonceringen kommer endnu en single 'The Only Heartbreaker' som du kan høre og se den tilhørende musikvideo til HER

Laurel Hell er et soundtrack for transformation. Et kort til det sted, hvor sårbarhed og ukuelighed, sorg og glæde, fejl og transcendens sidder i vores humanitet, og kan ses som værende værdig af anerkendelse og kærlighed. Det cementerer Mitskis ry som en kunstner, der besidder kraften til at forvandle vores mest vilde og fremmedgjorte oplevelser, til selve eliksiren, der helbreder dem. 
I wrote what I needed to hear. As I’ve always done.

Efter udgivelsen af gennembruddet Be the Cowboy, et af de mest priste albums i 2018, gik Mitski fra kult-favorit til indie stjerne på internationalt niveau. Men i 2019 blev det for meget, og sangeren slettede sine sociale medier og gik på pause. Ligesom mountain laurels (bredbladet kalmia), som albummet er navngivet efter, kan offentlighedens opfattelse af en person nemlig tilbyde en dragende facade der skjuler en dødbringende fælde, som strammer til, jo mere du kæmper, “I got to a pointwhere I just knew that if I kept going this way, I would numb myself to completion," fortæller Mitski. 
 
Mitski skrev de fleste at albummets tilbage sange i 2018, og albummet var først helt færdigt i maj 2021. Det er det længste, hun nogensinde har brugt på et album - og var en proces, som blev afsluttet i en radikalt ændret verden. 
I needed love songs about real relationships that are not power struggles to be won or lost. I needed songs that could help me forgive both others and myself. I make mistakes all the time. I don't want to put on a front where I'm a role model, but I'm also not a bad person. I needed to create this space mostly for myself where I sat in that gray area.

 


Lauren Hell trackliste
1. Valentine, Texas
2. Working for the Knife
3. Stay Soft
4. Everyone
5. Heat Lightning
6. The Only Heartbreaker
7. Love Me More
8. There’s Nothing Left For You
9. Should’ve Been Me
10. I Guess
11. That’s Our Lamp
                     


Følg Mitski
Website | Facebook | Twitter | Instagram


 

For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com

 
Trine Lysholt