PER VERS ER TILBAGE - FRA FOLKELIGE DIGTE TIL FUCKFINGER

 

Den unikke stemme er tilbage og aktuel med en 17-datoers efterårturné som tager ham rundt i hele landet med et helt nyt set-up. Og nu er der ny musik på vej!

Sidste år udkom Pers samarbejde med Danmarks største digter gennem tiderne, Benny Andersen.SIDSTE OMGANG var et mørkt, melankolsk mesterværk med fokus på ordene, og Benny og Pers duet mellem spoken word og rap blev et af årets bedst anmeldte plader og i foråret blev præmieret med GAFFA-prisen som ÅRETS HIP-HOP ALBUM.

Nu er Per Vers tilbage - som vi kender ham og alligevel aldrig har hørt ham før - hvor de eftertænksomme digtoplæsninger er puttet tilbage på reolen og der er fuldt blus på de heftige beats, den hårde hiphop-energi med bassen i bund og en opstrakt langefinger.

'FUCK PANSER' er en fordanskning af et af de mest ikoniske og kontroversielle rap-numre helt tilbage fra 1988, det herrens år en tolvårig teenager fik blæst de sønderjyske ører helt bagover af det nye funky og farlige fænomen der hed hiphop - nemlig “Fuck The Police” med N.W.A.

Og netop som man tror at Per har hørt så meget gangster- og gaderap at han er begyndt at hade politiet meget mere end hans blege, lovlydige provinsbaggrund kan forklare, river han med sædvanligt sprogligt overskud og blik for dobbelttydigheder os alle rundt og afslører at nummeret handler om noget ganske andet.

Singlen akkompagneres af en energibombe af en musikvideo med masser af attitude, gadedans - og sårbarhed til sidst.

'FUCK PANSER' er på alle streamingtjenester i dag d. 25/8, og kan høres her.
Find lyrics til sangen her.

Per Vers tager på stor efterårsturné fra 21/9 med hele 17 koncerter landet over.

 
Julier Bugge