Queens Of The Stone Age genudgiver tre ikoniske album

 

Efter mere end et kvart århundrede som band, har Queens Of The Stone Age valgt at give tre af deres skelsættende albums den eksklusive genudgivelsesbehandling. Med genudgivelserne følger desuden limited edition farvede vinyler, eksklusivt nyt og restaureret artwork m.m.
Alle tre genudgivelser udkommer på Matador Records / Playground Music.
 
Det første af de tre genudgivelser er albummet, der startede det hele: Tilbage på tryk efter et langt, langt årti, vil Queens Of The Stone Ages selvbetitlede debutalbum fra 1998 blive genoplivet digitalt i dag den 22. september, og på vinyl den 21. oktober. Albummet, der indeholder den original trackliste, og som desuden er prydet med det længe udsolgte originale Frank Kozik-artwork, er dekoreret med en obi-strip designet af bandets mangeårige samarbejdspartner Boneface. Det vil være tilgængeligt i standard sort, samt i limited edition på orange vinyl.
 
Den 9. december følger hele to af Queens Of The Stone Ages seneste udgivelser, nemlig det mange gange GRAMMY-nominerede ...Like Clockwork fra 2013, samt det redefinerende album Villains fra 2017,der begge er blevet genindspillet. Albummet ...Like Clockwork vender tilbage i ny version, med et alternativt artwork, og en obi-strip udarbejdet af Boneface på en limited aquafarvet vinyl. Albummet Villains genudgives i en speciel 5-års jubilæumspakke, med en obi-strip samt en helt ny plakat kreeret af Boneface, og udkommer i en limited edition med bladgrøn gennemsigtig vinyl.
 

Queens Of The Stone Age Online
Facebook I Instagram I Twitter I Website

 
Julier Bugge