The Smile annoncerer ny liveudgivelse fra deres optræden på Montreux Jazz Festival

 

The Smile har netop løftet sløret for deres helt nye liveudgivelse The Smile At Montreux Jazz Festival July 2022. Udgivelsen, der indeholder liveversioner af syv sange fra bandets debutalbum A Light For Attracting Attention, er optaget tidligere i år på Montreux Jazz Festival og udkommer digitalt allerede d. 14. december 2022 på XL Recordings / Playground Music.

Senere i aften, klokken 21.00 dansk tid, kan man se en film fra deres liveoptræden på bandets YouTube kanal. Denne film er kun tilgængelig i 48 timer og videoen indeholder, udover de syv sange, også en helt eksklusiv liveoptræden af bandets nye sang ’Bending Hectic’, som blev skrevet tidligere på dagen for deres optræden.
 
The Smile At Montreux Jazz Festival, July 2022 trackliste: 
1 - Pana-Vision (Live at Montreux Jazz Festival)
2 - Thin Thing (Live at Montreux Jazz Festival)
3 - The Opposite (Live at Montreux Jazz Festival)
4 - Speech Bubbles (Live at Montreux Jazz Festival)
5 - Free In The Knowledge & A Hairdryer (Live at Montreux Jazz Festival)
6 - The Smoke (Live at Montreux Jazz Festival)
7 - You Will Never Work In Television Again (Live at Montreux Jazz Festival)
 
Ved at udgive deres optræden på Montreux Jazz Festival følger The Smile i fodsporene på artister som Miles Davis, Nina Simone, Wu-Tang Clan, Nile Rodgers og Anna von Hausswolff. Festivalen har en lang historie med at være vært for nogle af de mest legendariske øjeblikke i musikkulturen, som en platform med kreativ frihed for artister.
 
The Smile er lige nu på turné i USA og Canada. I sidste måned lagde de vejen forbi NPR for at indspille en episode til deres Tiny Desk serie. Dette specielle set kan man se tirsdag d. 3. januar 2023 på NPRs YouTube kanal.
 

The Smile Online
Instagram I Twitter I Facebook I Website

 
Julier Bugge