Trentemøllers nye album Memoria udkommer d. 11. februar

 

Trentemøllers sjette studiealbum Memoria er en svimlende rejse, der spænder fra støjende, smukke melodier til punket, rå energi. 

Lyt til den seneste single fra albummet 'No More Kissing In The Rain' HER

I modsætning til tidligere albums, hvor han har allieret sig med en vifte af internationale vokalister, der har skrevet deres egne tekster, mens de i samarbejde med Trentemøller har skrevet melodi, har han denne gang på Memoria taget skridtet fuldt ud og med stor overbevisning skrevet alle melodier og tekster selv. Lisbet Fritze, hans kæreste og tidligere guitarist i bandet, har med hendes klare, spøgelsesagtige vokal bragt sangene til live på smukkeste vis. 

Trentemøllers fascination af kontraster undersøges endnu dybere igennem de 14 numre på Memoria, der både giver plads til skarpt skårne popsange og sonisk udfordrende eventyr. 

Støjende guitarer indhyllet i tågede rumklange komplimenterer legende let VHS lignende synth-temaer albummet igennem. I det hele taget gennemsyres musikken af en kompromisløshed og en smittende legeglæde, der er typisk Trentemøller’sk. 

Hvor Trentemøller stadig besidder en grundlæggende melankolsk tone, er der imidlertid også plads til både håb og lys på Memoria. Albummet fremstår som en homogen hyldest til livet men også en eftertænksom accept af, at alting på et tidspunkt har en ende.


Trentemøller spiller koncert i Den Grå Hal med sit helt nye band d. 1. april, efterfulgt af turnéer i både Europa og Nordamerika.

Du kan også opleve albummet i mørket - sammen med Trentemøller - på Empire Bio's store anlæg den 8. februar. Køb billetter HER

 

Følg Trentemøller
Website | Twitter | Instagram | Facebook



For yderligere info eller interview, kontakt venligst Søren Krogh Thompson, soren@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt