Widowspeak annoncerer nyt album - The Jacket udkommer d. 11. marts

 

Duoen Widowspeak, som består af singer-songwriter Molly Hamilton og guitarristen Robert Earl Thomas, annoncerer i dag deres nye album The Jacket, som udkommer d. 11. marts på Captured Tracks / Playground Music.

Sammen med annonceringen udgiver de den første single fra albummet, den livlige 'Everything Is Simple', som handler om skiftende perspektiver i komplicerede situationer. Hør singlen og se den tilhørende musikvideo HER

The Jacket albummet blev skrevet i månederne op til udgivelsen af deres anmelderroste femte album Plum fra august 2020. Albummet begyndte som en række løse idéer af et koncept - en historie om et fiktivt band. Historien er selv-reflekterende med vilje: den snakker til det absurde i egoet, medafhængighed og fælles mål, og navigerer i disse modsigelser.

Tematisk, betragter albummet de store spørgsmål fra Plum, om de værdier, der bliver tilført tid og arbejde, gennem en mere refineret linse, af optrædener og det, at lave musik. Det er et nærværende og et behageligt album, gennemsyret af en følelse af kollektiv pause og letheden af et band, der er på toppen af deres karriere. Dette er til dels på grund af duoens returnering til New York City, hvor de indspillede The Jacket på Diamond Mine med co-produceren Homer Steinweiss. 


The Jakcet trackliste
1. While You Wait
2. Everything Is Sinple
3. Salt
4. True Blue
5. The Jacket
6. Unwind
7. The Drive
8. Slow Dance
9. Forget It
10. Sleeper

Følg Widowsprak
Website | Facebook | Instagram



For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com

 
Trine Lysholt