Angel Olsen udgiver Box Set - Song Of The Lark and Other Far Memories udkommer d. 7/5

 
d203df78-0dea-4cc5-9baa-96d8f71f08bc.jpeg

I dag annoncerer Angel Olsen udgivelsen Song of the Lark and Other Far Memories, et box set som består af en unik 40-siders bog, samt tre albums - de kendte All Mirrors og Whole New Mess, og en bonus LP Far Memory, der indeholder nye sange, remixes og covers. Det flotte box set udkommer d. 7. maj på Jagjaguwar / Playground Music.

I forbindelse med annonceringen præsenterer Angel Olsen også den nye single 'It's Every Season (Whole New Mess)', som du kan se og lytte til her. Sangen blev indspillet samtidig med albummet All Mirrors, og er en anden version af sangen 'Whole New Mess.'

Albummet All Mirrors udkom i 2019 og tager Olsens opstigning hen til et sted med ægte selvaccept, lige meget hvor mørk, besværlig eller ensom, den er. All Mirrors er kolossal, bevægende, dramatisk på en Old Hollywood-måde - massiv i både omfang og lyd. I 2020 udkom Whole New Mess, som blev indspillet før All Mirrors, og er grundlaget og begyndelsen for de sange, som kom til at omskrive hendes historie. Det er Olsen i hendes klassiske stil: skarpe solo optrædender, ekko og åbne rum, hvor hendes stemme både virker hviskende og enorm.

De to albums All Mirrors og Whole New Mess var originalt et dobbelt-album. De er derfor to dele af en helhed, som tvillinger, der hver især udtrykte noget større og dristigere end Angel Olsen havde lavet før. På Song of the Lark and Other Far Memories er tvillingerne blevet en konstellation, hvor alle optagelser, b-sider, remixes og nye versioner, er samlet for første gang.

Sammen med de tre albums udgives en 40-siders bog, der fortæller en lignende historie. Ikke kun gennem uddrag og ikke før sete billeder, men gennem de små, stemningsfulde detaljer, som håndskrevne sangtekster, en yndlings halskæde, en lysekrone med perler, samt et kærligt, selvsikkert cover af Roxy Musics sang 'More Than This.'

Du kan desuden se Olsens' unboxing-video af box settet her.

Far Memory Bonus LP Trackliste
1. All Mirrors (Johnny Jewel Remix)
2. New Love Cassette (Mark Ronson Remix)
3. More Than This
4. Smaller
5. It's Every Season (Whole New Mess)
6. Alive and Dying (Waving, Smiling)

All Mirrors Trackliste
1. Lark
2. All Mirrors
3. Too Easy
4. New Love Cassette
5. Spring
6. What It Is
7. Impasse
8. Tonight
9. Summer
10. Endgame
11. Chance

Whole New Mess Trackliste
1. Whole New Mess
2. Too Easy (Bigger Than Us)
3. (New Love) Cassette
4. (We Are All Mirrors)
5. (Summer Song)
6. Waving, Smiling
7. Tonight (Without You)
8. Lark Song
9. Impasse (Workin’ For The Name)
10. Chance (Forever Love)
11. What It Is (What It Is)

 
Trine Lysholt