Anton Cornelius er ”1 LIV FRA AT DØ” på debut-EP af samme navn

 

Når Anton Cornelius i dag udgiver sin debut-ep 1 LIV FRA AT DØ, så er det med lige dele begejstring og angst. Begejstringen over endelig at få lov at vise sin musikalske side frem og angsten for modtagelsen. 1 LIV FRA AT DØ er et testamente om ungdommens frygtløshed og voksenlivets barske sandheder. Anton beskriver ærligt og modigt de euforiske højder og de hjerteskærende lavpunkter, der har formet hans rejse til det menneske, den mand og musiker, han er i dag.
 
1 LIV FRA AT DØ udforsker temaer som venskab, kærlighed, tab og erkendelsen af, at fejltagelser er en del af livet. Gennem stærke og følelsesladede tekster reflekterer Anton over sin rejse og opfordrer lyttere til at omfavne både op- og nedturene. Vi er vidne til hans kamp for at finde sin plads midt imellem ungdommens rastløshed, vildskab og ubekymret hed og voksenlivets barske realiteter.
 
”Jeg beskriver i virkeligheden bare livet, som jeg har oplevet det og ser det. Jeg er både faldet af hesten, har rejst mig igen, sadlet om (flere gange), mistet min allerbedste ven, fundet kærlighed og mistet den igen. Livet er skrøbeligt og giver os kun én chance til at få gjort det rigtigt, men hvad er rigtigt?”, forklarer Anton.
 
1 Liv Fra At Dø kombinerer musikalske elementer fra det vilde vesten med moderne Pop, Punk og Rap. Musikken bringer en rå og autentisk lyd, der taler direkte til hjertet og minder os om, at livet er en udfordrende, men værdifuld rejse, hvor der er okay at sadle om undervejs for at komme tilbage på sporet.
 
Lyt til EP’en her.
 
Om Anton Cornelius:

  • Anton Cornelius begyndte sin karriere i underholdningsbranchen allerede som 15-årig, hvor han har drevet den populære YouTube-kanal ”Novopleco” sammen med sin gode ven Albert Dyrlund. De opnåede på kort tid kæmpe succes med millioner af visninger på deres videoer.

  • Anton har sidenhen etableret sig som musiker på den danske musikscene, hvor han bruger sine livserfaringer og oplevelser i musikken som en slags terapi – noget som han håber, vil inspirere andre unge til at tale åbent om mental trivsel.

1 LIV FRA AT DØ udkommer i dag, d. 31. maj 2024, gennem Playground Music.
 

Anton Cornelius
Instagram I Facebook I TikTok

 
Julier Bugge