bar italia er klar med deres andet album i år – The Twits ude d. 3/11

 

London-bandet bar italia, bestående af Nina Cristante Jezmi Tarik Fehmi og Sam Fenton, udgiver deres andet album i 2023. The Twits udkommer d. 3. november på Matador / Playground Music. Og det rent faktisk kun et halvt år efter deres anmelderroste Matador-debutalbum Tracy Denim.
 
The Twits er indspillet i en periode på otte uger i feb/marts 2023 i et hjemmestudie på Mallorca. Albummet er mixet af Marta Salogni.
 
På The Twits demonstrerer bandet deres ”to-the-bone” og stemningsfulde sangskrivningskunst, der tager hæsblæsende, mystiske og til tider skumle drejninger. Sange som ’my little tony’, med dets rendyrkede riffs og spændende hooks, og den psykedeliske ’Hi-fiver’, er blot nogle af de rocksange, der udgør albummet.
På andre øjeblikke af albummet bevæger bar italia sig ud i mere ukendt territorie. Cristante, Fehmi og Fenton kan hver især fremelske og manifestere en forskellig melodi, stemning og kadence, der overlapper hinanden. For eksempel på ’Jelsy’, hvor der udspilles en samtale mellem venner over countryblues, mens de skiftende stemmer lyder både trøstende, skæve og håbløst længselsfulde.
 
Lyt til førstesinglen ’my little tony’ her.
 
bar italia begiver sig snart ud på turné, der blandt andet bringer dem forbi Danmark, når de spiller på VEGA i København d. 20. november 2023. Find billetter her.
 
TRACKLIST
1. my little tony
2. Real house wibes (desperate house vibes)
3. twist
4. worlds greatest emoter
5. calm down with me
6. Shoo
7. que suprise
8. Hi fiver
9. Brush w Faith
10. glory hunter
11. sounds like you had to be there
12. Jelsy
13. bibs

bar italia
Instagram | Spotify | Bandcamp

 
Julier Bugge