De Danske Hyrder varmer op til festivalsæsonen med singlen ’Drømmekage’

 

’Drømmekage’ handler i bund og grund om at drømme ordentligt, gøre dét man drømmer om, og mene det, når man prøver (læs; gør det!). Den energi, der indkapsles i sangen, skal ud at leve - og er specielt inspireret af følelsen, når De Danske Hyrder spiller live.
 
Marty, Bering, Ado & Oli vil gerne give alle en ’DDH-dag’, og give oplevelsen af sammenhørighed og et rum, hvor man kan skeje ud i fællesskab. De deler kage med familien - i bred forstand - og siger, at den her energi er fed, men ”lad os lige få alle med her”. 
 
”Vi lever på den her energi og nummeret opstod i en “energi-bombe-rus” en sen nat i et sommerhus. Og det er denne energi, vi håber smitter af. Vi kan i hvert fald understrege, at sangen byder op til et direkte indblik i en DDH-session i et sommerhus kl.02.00. Så når vi virkelig bager, så bager vi drømme(kage). Når vi virkelig gør det, så gør vi det også ordentligt”.
 
Lyt til 'Drømmekage' her.

Med deres festglade tracks om venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle trummerum i blandt andet Albertslund, har drengene sat deres spor i den danske ungdom. Der er altid gode vibes og glade dage, når DDH fyrer op for festen. Gruppens katalog består blandt andet af populære fan-favoritter som ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du” og sammen har mere end 60 millioner streams.
 
’Drømmekage’ byder op til meget mere lyd fra De Danske Hyrder og er kun første udspil i et længere forløb. Det er en single, som indikerer, hvad folk kan forvente, når vennerne Marty, Bering, Ado & Oli tager på tour til efteråret 2024. De kommer forbi København, Odense, Århus og Aalborg.

 

De Danske Hyrder
Instagram I Facebook I TikTok

 
Julier Bugge