De Danske Hyrder fejrer 10 års fødselsdag med budskabet – ’En jeg kan li’’

 

I denne måned er det 10 år siden, at De Danske Hyrder (DDH) fyrede op for deres debutkoncert på Forbrændingen i Albertslund. Nu vender DDH hjemad den 30. september, til der hvor det hele startede.
 
Men inden da kommer der et klart DDH-budskab i sangen 'En jeg kan li''. Med et udgangspunkt, vi måske alle kan huske, før vi fik Tinder og andre datingapps. Dengang vi gik all in med ordene Du ligner en jeg ka’ li’. Her sammen med en frisk ny elektronisk produktion, der trækker referencer til pop/rap/punk. Lige til at synge med på første gang, du hører den.
 
Du ligner en jeg ka’ lide
Måske vi ku’ bli’ en ting
Når jeg tar’ ud en dag
Måske ku’ jeg ta’ dig med
Og det fordi alle omkring mig de gir’ ik’ en skid
Er jeg fuckt i mit hoved hvis jeg synes at du sød
Gi li’ lyd
 
Lyt til 'En jeg kan li'' her.

DDH er bestående af de fire bedste venner – Martin, Frederik, Adam og Oliver, aka. Marty, Bering, Ado og Oli – der sammen danner De Danske Hyrder (hvis navn ikke overraskende kommer fra en gammel drukvise).
 
Med deres festglade tracks om venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle trummerum i blandt andet Albertslund, har drengene sat deres spor i den danske ungdom. Der er altid gode vibes og glade dage, når hyrderne fyrer op for festen til deres energiske og sveddryppende liveshows.
 
Så eksisterende DDH-fans kan godt glæde sig til en aften i fuld ekstase, når drengene tager deres velkendte hits og nye festlige tracks med sig på scenen. Gruppens katalog består blandt andet af populære fan-favoritter som 'Billige Bajer', '15 år', 'Med Mine Drenge' og 'Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du' og sammen har mere end 60 millioner streams.
 
Der udkommer også en ny EP – Familien til oktober – som en del af jubilæet. Men først skal vi ud og danse på floor både den 15/9 og 30/9.

 
De Danske Hyrder
Instagram I Facebook I TikTok

 
Julier Bugge