Hayden Thorpe annoncerer nyt album - Moondust For My Diamond udkommer d. 15. oktober

 
1bbac6cc-e57c-8674-3a8b-516e973308f9.jpg

Hayden Thorpe annoncerer i dag sit nye album Moondust For My Diamond som udkommer d. 15. oktober på Domino / Playground Music. 
 
Lyt til den nye single 'The Universe Is Always Right' og se den tilhørende musikvideo, som er filmet i Haydens hjemstavn The Lake District og instrueret af Tom Haines.

Albummet følger hans debut Diviner fra 2019 og EP'en Aerial Songs som udkom sidste år. I modsætning til Diviner, som er gennemsyret af ensomhed og skrøbelighed, bevæger Moondust For My Diamond sig ind i en mere naturlig og sonisk palette. Hayden er interesseret i, at, “the meeting point between science and religion, the grand struggle for reality that shapes so much of our time.”

Indflydelsen fra hans hjemstavn The Lake District er også tydelig på albummet, sammen med hans involvering med Wavepaths, et banebrydende projekt, som integrerer musik til psykedelisk terapi, og som også inkluderer vejrtræknings-workshops. Det er disse overgivelser, eksperimenter og samarbejder, som gør det til et sensorisk og sjælsudvidende album, som er beroligende, elegant og forførende - det oser af kosmisk energi.

Albummet også er lavet i samarbejde med Nathan Jenkins (Bullion), som han arbejder sammen med for første gang, samt den mangeårige samarbejdspartner Richard Formby, med master af Heba Kadry. 


Derudover kan du se Hayden Thorpe i koncert med Jon Hopkins i DR Koncerthuset d. 21. november. 

 

Moondust For My Diamond trackliste 
1. Material World
2. The Universe Is Always Right
3. No Such Thing
4. Parallel Kingdom
5. Golden Ratio
6. Metafeeling
7. Supersensual
8. Hotel November Tango
9. Rational Heartache
10. Spherical Time II
11. Suspended Animation
12. Runaway World
 


 Følg Hayden Thorpe 
Website | Facebook | Twitter | Instagram



For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt