Sufjan Stevens og Angelo De Augustine annoncerer nyt samarbejde - A Beginner's Mind udkommer d. 24. september

 
9b39816c-6f05-1976-f1e4-ebf4a2326191.jpeg

De to musikere Sufjan Stevens og Angelo De Augustine udgiver et fælles album, A Beginner’s Mind, d. 24. september på Asthmatic Kitty Records / Playground Music. 

I dag kan du lytte til to sange fra albummet 'Reach Out' og 'Olympus'. Du kan også se en tilhørende musikvideo til 'Reach Out', som blev filmet tidligere i år af Sufjan og Angelo på VHS-C kameraer fra deres respektive kyster, New York og Californien. Videoen medvirker deres elskede hunde Joku (a Jindo) og Charlie (a Havanese). Se og lyt her

A Beginner’s Mind begyndte, da de to musikere Asthmatic Kitty labelmates slog sig ned i en hel måned i en vens hytte i upstate New York, for at skrive musik. Hver dag, efter deres arbejde var færdiggjort, så de en film, og snart fandt de ud af, at deres sange reflekterede filmene og de begyndte for alvor at undersøge sammenhængen.

Det endte ud i 14 sange der løst er baseret på (for det meste) populære film. De skrev sangene i tandem - én skrev et vers, den anden et omkvæd. Resultatet er ikke så meget en fortolkning af film, men mere en springende filosofisk undersøgelse, som stiller det store spørgsmål: hvad betyder det, at være menneske i en ødelagt verden? 

Stevens og De Augustine skrev hele albummet med en bevidst sans for shoshin—som er et Zen Buddhist koncept, og fik dem til at se efter og skrive om usandsynlig inspiration, uden at lytte til deres foruddefinerede forestillinger om den film, de så. Men i stedet se filmen med empati og åbenhed, og observere med et barns øjne.
 


A Beginner’s Mind trackliste
1. Reach Out
2. Lady Macbeth In Chains
3. Back To Oz
4. The Pillar Of Souls
5. You Give Death A Bad Name
6. Beginner’s Mind
7. Olympus
8. Murder And Crime
9. (This Is) The Thing
10. It’s Your Own Body And Mind
11. Lost In The World
12. Fictional California
13. Cimmerian Shade
14. Lacrimae



 Følg Sufjan Stevens 
Website | Bandcamp | Instagram
Følg Angelo De Augustine
Website | Bandcamp | Instagram | Facebook | Twitter



For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt