IVA queendom udgiver en stripped-down akustisk version af sin rock/pop debut-EP ‘CALL ME QUEEN’, hvor hun denne gang selv sidder bag klaveret.

 

Hykleri, narcissisme, antagonisme og selvreflektion er blot nogle af temaerne på IVA queendoms debut-EP ‘CALL ME QUEEN’. Og så er det en reminder om at genfinde og omfavne troen på sig selv og gøre krav på sin krone. 

På debut-EP’en hører man tydelige referencer til 00’ernes pop/rock lyd, hvor internationale navne som Avril Lavigne, Paramore, Pink og Linkin Park dominerede musikscenen. Nu udgiver IVA queendom en akustisk version af sin debut-EP, hvor hendes rå vokal er smukt bakket op af et klaver.

Selv forklarer hun:
”Med den akustiske version af min debut-EP, søger jeg at sætte lidt flere musikalske ord på mange af de tanker og følelser, som jeg går igennem i løbet af en dag. Når man tager en produceret sang og stripper den for alt, bortset fra vokalen og så tilføjer f.eks. et klaver, så får sangen bare et helt nyt udtryk. Og måden jeg synger og fortolker den på, bliver også anderledes. Det er det, jeg elsker ved akustiske sange”. 

’CALL ME QUEEN (ACOUSTICS)’ er IVAs bud på en genfortolkning af en håndfuld sange, som i forvejen betyder rigtig meget for hende. Det er en måde at vise, hvordan de også kan udtrykkes på en mere sårbar og inderlig måde og pludselig får sangene et helt nyt liv. Lyt til EP’en hér

--  

Linnea Dam Bendiks er sanger/sangskriver og producer fra Helsinge i Nordsjælland. Hun tog kunstnernavnet IVA queendom til sig som en måde at lægge fortiden bag sig og starte på en frisk i et univers, hvor hun har kontrollen. Hun har en kandidat fra KU i Musikvidenskab & Fransk/Kultur. Nogle af hendes musikalske forbilleder er Paramore, NF og Linkin Park.

’CALL ME QUEEN’ er indspillet i et studie på Nørrebro og er skrevet og produceret af Mahrow og IVA queendom og mixet/mastereret af Papa Branca.

IVA queendom spillede sin første store koncert, da hun optrådte som en del af det officielle program på SPOT Festival 2023.

Debut-EP’en ‘CALL ME QUEEN’ udkom d. 21. april 2023 gennem Playground Music og nu kommer altså en akustisk version d. 19. maj 2023.
 

IVA queendom
Facebook I Instagram I TikTok

 
Julier Bugge