John Carpenter udgiver originalt soundtrack til den nyeste Halloween-film 'Halloween Kills'

 

Den anerkendte komponist og instruktør John Carpenter har sammen med Cody Carpenter og Daniel Davies annonceret udgivelsen af det originale soundtrack til filmen ’Halloween Kills’ som udkommer d. 15. oktober via. Sacred Bones / Playground Music - samme dag, som du kan fange filmen i biografen. 
 
David Gordon Greens Halloween film fra 2018, medvirkende ikonet Jamie Lee Curtis, slog efter udgivelsen nye rekorder og blev den bedst indtjente film i Halloween-franchisens historie. Samtidig satte den rekord for den største åbningsweekend til en gyserfilm, med en kvinde i hovedrollen.

Filmteamet bag Halloween-filmen fra 2018 er nu tilbage med en ny film i serien, ‘Halloween Kills’, skrevet af Scott Teems, Danny McBride og David Gordon Green, og baseret på karakterer skabt af John Carpenter og Debra Hill. Filmen er instrueret af David Gordon Green og produceret af Malek Akkad, Jason Blum og Bill Block, med John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green og Ryan Freimann som executive producere.
 
Ligesom filmen, holder Carpenters soundtrack sig tro mod ånden fra den originale 1978 film, mens han bringer det ind i nutiden. Musikken er umiskendelig Carpenter: uhyggelig synth og den åndenøds-fremkaldende følelse af fare, man får, når man hører de dissonante toner. Men med en bredere palette af lyd, anvendelsen af nye digitale teknikker og en dybere forståelse for musikaliteten, er Halloween Kills soundtracket værket fra en mester, som næsten 50 år inde i sin karriere, bliver ved med at skubbe til sine kreative grænser og finde nye måder at skabe spænding og skræk for sine fans.
 
Lyt til første bid fra soundtracket i form af ‘Unkillable


Halloween Kills: Original Motion Picture Soundtrack trackliste
1. Logos Kill
2. Halloween Kills (Main Title)
3. The Myer’s House  
4. First Attack
5. Stand Off
6. Let It Burn
7. He Appears
8. From The Fire
9. Strodes At The Hospital
10. Cruel Intentions
11. Gather The Mob
12. Rampage
13. Frank And Laurie
14. Hallway Madness
15. It Needs To Die
16. Reflection
17. Unkillable
18. Payback
19. Michael’s Legend
20. Halloween Kills (End Titles)  

 

Følg John Carpenter
Website Facebook | Instagram | Twitter | Bandcamp
 
 

For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com

 
Trine Lysholt