Julie Ellinor udgiver sin nye single ‘Reality’s Got Nothing On Illusion’

 

Den nye single fra Julie Ellinors kommende debutalbum italesætter, at virkeligheden nogle gange kan være lidt for meget, og bag ethvert fungerende eller endda perfekt ydre beskæftiger vi os alle med en eller anden form for usikkerhed. Og således er man undertiden ude af stand til at manøvrere livet uden støtte fra sine nærmeste. Og heller ikke skal være bange for det.
 
Trying to forget the negative self-talk
Can’t do it on my own
Whatever I hold in
My mind it won’t turn off
Can’t beat it on my own
 
Reality’s Got Nothing On Illusion” er en sang, der kommer et meget ærligt sted fra, og den handler om at overtænke og bekymre sig. Jeg kan godt bruge meget tid på at tænke på ting, der ikke eksisterer. Jeg synker ind i fortiden eller i fremtiden, og når det kommer til stykket, matcher min illusion om nuet sjældent virkeligheden. Det er som at være i en boble, og den kan være svær at komme ud af alene. Jeg arbejder hele tiden på ikke at lade bekymringer begrænse og paralysere mig, men i stedet acceptere at de er der og tage kontrol over dem. ”
 
'Reality's Got Nothing On Illusion' er ude nu og kan høres her

Efter sin Cause & Effect EP, der udkom i foråret, har Julie Ellinor netop lagt sidste hånd på sin debut-LP, der udkommer i begyndelsen af 2023.
 


Julie Ellinor Online

Facebook I Instagram

 
Julier Bugge