Yo La Tengo annoncerer nyt album – This Stupid World er ude d. 10/2

 

I dag bringer vi dig den indiskutabelt fremragende nyhed, at Yo La Tengo d. 10. februar udgiver deres 16. album This Stupid World på Matador Records / Playground Music. Sammen med annonceringen udgiver bandet desuden singlen ’Fallout’, som du kan lytte til her.
 
Tiden bliver ved med at bevæge sig, og tingene bliver ved med at ændre sig, men det betyder ikke, at vi ikke kan kæmpe tilbage. Yo La Tengo har kørt kapløb mod tiden i næsten fire årtier, og de bliver ved med at vinde. På deres helt egen måde. Trioens seneste sejr er This Stupid World, der er en tryllebindende samling af reflekterende sange, der går imod tidens tikkende ur. Selvfølgelig har tiderne ændret sig for Yo La Tengo lige så meget, som de har for alle andre. Tidligere har bandet ofte arbejdet med eksterne producere og mixere, men på dette album har bandet stået for det hele selv, og deres efterhånden gennemprøvede dømmekraft er robust nok til at holde bandets høje standarder.
 
Albummet er det mest live-lydende album Yo La Tengo har lavet i årevis. Der er en umiddelbarhed i musikken, som om afstanden mellem det første udkast og det endelige produkt er blevet mere direkte.
 
Sangene på This Stupid World blander guitarakkorder, basloops, trommeslag og forskellige gentagelser af Hubley og Kaplans stemmer i skiftende lag. Det er en råt klingende plade, der giver dig masser af hovedtelefonværdige detaljer at tygge på.
 
Trackliste
1. Sinatra Drive Breakdown
2. Fallout
3. Tonight’s Episode
4. Aselestine
5. Until It Happens
6. Apology Letter
7. Brain Capers
8. This Stupid World
9. Miles Away

 YO LA TENGO
Web I Instagram I Twitter I Facebook 

 
Julier Bugge