Panda Bear og Sonic Boom udgiver fælles album - Reset er ude digitalt d. 12. august og fysisk d. 18. november

 

Vennerne Panda Bear (Noah Lennox) og Sonic Boom (Peter Kember) udgiver et fælles album Reset, som udkommer digitalt d. 12. august og fysisk d. 18. november på Domino / Playground Music.

Duoen deler første lyd fra albummet i form af singlen ‘Go On’ som medvirker et sample af Troggs sangen ’Give It To Me’ fra 1967. Hør sangen og se den James Sieward-instruerede musikvideo her.

Det er de to venners første fælles album, men de er ikke fremmede for hinandens musik. Sonic Boom har medvirket på Panda Bears anmelderoste album Tomboy (2011) og Panda Bear Meets the Grim Reaper(2015). Sangene på Reset er mindst ligeså catchy og strålende som det, de to artister har skabt i deres respektive karrierer, og tjener som et vidnesbyrd til magten i fællesskab og samarbejde. 

Reset er 40 minutter med mærkeligt lys, der fluorescerer fra en særlig mørk tid. Og det er måske albummets primære løfte – at betragte virkelighedens ikke så sjældne strabadser og tilbyde en vej til en anden side. Hvis Reset fungerede som midlertidig medicin for Panda Bear og Sonic Boom, så er det nu en permanent medicin for resten af os. En påmindelse om, at det at spille og synge med på gamle yndlingssange med sine venner, er nok til at verden føles en lille smule bedre for en stund.


Reset trackliste
1. Gettin’ to the Point
2. Go On
3. Everyday
4. Edge of the Edge
5. In My Body
6. Whirlpool
7. Danger
8. Livin’ in the After
9. Everything’s Been Leading to This



Panda Bear Online
Website | Facebook | Twitter | Instagram

 Sonic Boom Online
Website | Facebook | Twitter | Instagram


 
 
For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com

 
Julier Bugge