Mitski er klar med sit mest ekspansive album til dato – The Land Is Inhospitable and So Are We er ude d. 15/9

 

I dag løfter Mitski sløret for sit kommende album The Land Is Inhospitable and So Are We, som er ude d. 15. september 2023 på Dead Oceans / Playground Music.
Førstesinglen ‘Bug Like an Angel’ er ude nu– lyt med og se den tilhørende video her.
 
På dette album, der er Mitskis mest sonisk ekspansive, episke og vise album til dato, bliver sangene først introduceret for sår, for efterfølgende aktivt at hele dem.
Mitski har skrevet sangene under små udbrud gennem de seneste år, og de er skrevet ud fra observationer – når man lægger mærke til en lyd, der ikke passer ind, en bygning i forfald, en mening der kan splitte et rum, en følelse, der ikke kan holdes tilbage i kroppen.
The Land Is Inhospitable and So Are We er indspillet både i Bomb Shelter i East Nashville samt i Sunset Sound Studios i Los Angeles. Albummet indeholder blandt andet et orkester, arrangeret og dirigeret af Drew Erickson, såvel som et fuldt kor bestående af 17 mennesker – 12 i Los Angeles og 5 i Nashville – arrangeret af Mitski. For første gang har det for Mitski føltes vigtigt at have et band til at indspille live med i studiet, for at kreere den unikke lyd.
 
The Land Is Inhospitable and So Are We tilbyder igen og igen den samme hypotese: uden kærlighed, ville vi så eksistere? Mitski fortæller at det sommetider kan føles som om, at livet ville være lettere uden håb, eller uden en sjæl, eller uden kærlighed. Men når hun lukker sine øjne og tænker på hvad der i virkeligheden er hendes, hvad der ikke kan tilbagetrækkes eller ødelægges, er det kærlighed. “The best thing I ever did in my life was to love people,” siger Mitski. “I wish I could leave behind all the love I have, after I die, so that I can shine all this goodness, all this good love that I’ve created onto other people.”
 

Mitski
Instagram I Facebook I Website

 
Julier Bugge