Nyt album Isn’t It Now? fra Animal Collective ude d. 29/9

 

Animal Collective vender i dag tilbage med annonceringen af deres nye studiealbum Isn’t It Now?, der udkommer d. 29. september på Domino / Playground Music. Kvartetten, bestående af Avey Tare, Panda Bear, Deakin og Geologist, har indspillet Isn’t It Now? med den Grammy-vindende producer Russell Elevado (D’Angelo, The Roots, Kamasi Washington), som har co-produceret og mixet albummet.
 
Sammen med annonceringen, deler de albummets åbningstrack ’Soul Capturer’. En hymne til vores eksistentielle online mismod. Den minder os om hvad end det er, der forfører dig – stoffer, sex, en gammel ven, som du ved, du ikke burde stole på, og internettet og hvordan det kan få dig til at føle dig så nedtrykt, selv når du er på dit allerhøjeste.
 
Lyt til ’Soul Capturer’ her.
 
I sommeren 2019 lejede Animal Collective en hytte i Leiper’s Fork, Tenn., hvor de i en måned skrev sange sammen. Det gik op for bandet at de havde materiale til mindst to albums – 20 sange de alle kunne lide. Men før de kunne nå at bestemme sig for, hvad de ville med denne mængde musik, lukkede verden ned i 2020. Bandet samlede de ni sange, de vidste de kunne indspille sammen, hver for sig på kryds af landegrænser. Disse ni sange blev til Time Skiffs, som udkom i 2022.
 
Men bandet holdt fast i de resterende sange og ventede på, at verden igen ville åbne op, så de endelig kunne mødes igen og indspille. Disse indspilninger er blevet til Isn’t It Now?, der med dets 64 minutter, er bandets længste album til dato.
Isn’t It Now? indeholder den stærkeste fællesskabsfølelse, Animal Collective hidtil har følt, og netop denne følelse har givet dem ånden til at skrive nogle af deres bedste sange nogensinde.
 

Animal Collective
Instagram I Facebook I Website

 
Julier Bugge