SPENCER. (4AD) annoncerer nyt album - Are U Down? udkommer d. 10. september

 

New York musikeren og produceren Spencer Miles Abraham Allen, hjernen bag Spencer., har netop annonceret detaljer om sit kommende debutalbum og delt den første smagsprøve herfra.

De 11 sange, der udgør Are U Down? (4AD), er en dynamisk blanding af R&B, hip-hop, funk, indie, pop, jazz og soul. Det hele sat sammen for at skabe en lyd, der omfavner det analoge og digitale, fortiden og nutiden. Og det hele skrevet, indspillet og produceret af Spencer. selv.

Albummets første single, ‘Lonely As I Ever Was’, er tilgængelig nu, lyt og se videoen HER

Spencer. siger om singlen: “’Lonely As I Ever Was’ was the last song I wrote for my record, I even made the outro the same day. The theme of this one is basically from the song ‘Next Lifetime’ by Erykah Badu, and I even reference it in the lyrics. Kinda like being on the other side of her situation, begging someone in a relationship to consider a relationship with you.”

Født og opvokset i Rochester, NY, af to forældre, der begge var kemikere og som nænsomt gav ham mellemnavnet Miles (for Miles Davis), startede Spencer. sin musikalske rejse i en meget tidlig alder hvor han løbende lobbyede sin jamaicanske mor og britiske far for trumpetundervisning. Lige som sin navnebror.

Nu bosat i Bed Stuy kvarteret i Brooklyn, i sig selv et frodigt område når det kommer til kreativitet, har Spencer. fundet sig et helle og plads i et miljø, der også tæller og frekventeres af navne som Clairo, Snail Mail, Claud, Advisry, Binki, Cautious Clay og Triathlon.

Albummet er blevet til under den nuværende pandemi og indeholder bl.a. features fra 4AD-labelkammeraten Becky and the Birds (vokal på ‘After The Show’), Luke Diamond (guitarer) og Jake Aron (diverse produktion), og på Are U Down? har Spencer. integreret neo-soul vokal i et sandt fyrværkeri med hip-hop-flow og pop-ambitioner til et album, der efterlader lytteren med en følelse af et hedt og sommervarmt New York. Svedigt!

Are U Down? er ude digitalt d. 10. september 2021. Fysiske formater følger i 2022.


Are U Down? Tracklisting

1. byyyte
2. Lonely As I Ever Was
3. U Around?
4. MyLuv
5. After the Show (ft. Becky and the Birds)
6. Luvs Me Not
7. RocStar
8. staywmecassette
9. No Direction
10. Heart Freestyle
11. Drop

 


 Spencer. online 
Soundcloud | Facebook | Twitter | Instagram



For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt