Tirzah annoncerer albummet Colourgrade - udkommer d. 01/10

 
2330b3c1-c76d-5dbe-7876-b780eeb15a06.jpg

Det længeventede album fra Tirzah Colourgrade udkommer d. 1. oktober på Domino Recordings / Playground Music. 

Lyt til den nye single 'Tectonic', som Tirzah har skrevet sammen med Coby Sey, og som var produktet af en række jam-sessioner mellem dem i The Room Studios i det sydlig London. 
Lyt også til de to andre singler fra albummet 'Send Me' og 'Sink In' - som bl.a. The Guardian har rost hende for, “The Londoner recalls Young Marble Giants in her ability to do so much with so little."

Colourgrade udforsker heling, taknemmelighed og nye begyndelser. Det præsenterer en sanger, som for første gang har opdaget den kærlighed, som kun findes mellem en mor og hendes børn. Og hvordan det hænger sammen med et arbejde som musiker. Det fanger det vidunderlige og det skræmmende, udmattelsen og helingen.

Som altid, er hele Tirzahs familie inkluderet på albummet. Det betyder ikke kun bedsteforældre, men også det udvidede CURL crew som inkluderer de mangeårige samarbejdspartnere Mica Levi og Coby Sey samt albummets mixer Kwes’ lillebror. Det er denne naturlige, familiære energi, som gør Tirzahs musik så frisk og progressiv.


Colourgrade trackliste
1. Tectonic
2. Hive Mind (feat. Coby Sey)*
3. Recipe
4. Beating
5. Sleeping
6. Crepuscular Rays
7. Send Me
8. Sink In
9. Hips
 

Tirzah Online
Website | Facebook | Instagram



For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt