Jærv annoncerer dobbeltalbum + tour samt udgiver single

 
67a48881-8bf9-fa08-2af1-aaae3d9e9ed6.jpg

Den danske duo Jærv, bestående af Amanda Glindvad og Mathias Smidt, gik i total hi under corona-nedlukningen, hvor de forsvandt ind et fælles rum med fokus på musikken. Resultatet er Skud: et vaskeægte dobbeltalbum som er sat til udgivelse til oktober. Næste single herfra, Domino, udkommer i morgen fredag. Domino kan høres HER

- Link efter release: https://jaerv.ffm.to/domino
Billede: Anna Kabana. Hi-Res billede HER

Om Skud
Efter en længere periode i studie-hi kommer Jærv til efteråret ud med dobbeltalbummet Skud, der rummer 21 sange. Dermed fuldendes duoens anmelderroste digitale-EP, Skud part I fra efteråret 2020. Lyrisk-tematisk går Jærvpå Skud efter at udtrykke minder og stemninger fra det at vokse op som de sidste børn på kanten af det nye årtusinde. Om at gå fra barnsben med ukueligt mod og nysgerrighed op gennem ungdommen med dens knubs til at man slutteligt står som voksen. Hvad end det så vil sige. Et gennemgående dilemma på Skud er udfordringen i at nå til accepten af, at tvivl og søgen kan være følgesvende gennem hele livet.

Jærv har i løbet af de sidste år været i en rivende udvikling, der har formået at iklæde duoens markante univers i nye nuancer uden at den overliggende fortælling er blevet slået i stykker. DNA’en er stadig den samme, men Jærv har på deres nye sange en mere elastisk struktur, hvor frontperson-rollen bl.a. er mere udvisket: Amanda og Mathias’ vokaler filtrer sig ind og ud af hinanden, supplerer hinanden og virker ofte som én.

Om Domino
Jærvs nye single Domino fra det kommende dobbeltalbum giver lytteren en følelse af at være god nok / glad nok / sej nok - bare nok. “Jeg har det lige som jeg har det” er sangens nøglesætning, der med sin luftige flygtighed sætter sig fast, samtidig med at vi glimtvis mærker følelsen af længsel, som Jærv ofte fanger og kanaliserer i deres sange. Domino er en sang om at have sin bagage af oplevelser, erfaringer, gode såvel som hårde, og at være afklaret med dette, midt i alt. At alt det netop gør én til den, man er. 

---

SKUD-TRACKLISTE

I:

1. Skud
2. Skyggerne Bliver For Lange
3. Fodspor Ingen Ejer
4. Hvad Har Du Med Fra Dine Drømme
5. Giv Mig Mere
6. Jeg Kan Få det For Vildt Over At Du Eksisterer
7. Okay Okay
8. Helt Clean
9. Dine Våben
10. Kun Lys
11. Unruhe

II:

12. 100 År
13. Et Andet Liv
14. Du Vil Ikke Forsvinde
15. Ro
16. Når Byen Sover
17. Elske Dig Mere
18. Er Det Uendeligheden
19. Når Jeg Gir Min Hånd Tar Du Min Arm
20. Du Er Buret Inde Med Så Meget På Sinde
21. Domino

---

SKUD-TOUR EFTERÅRET 2021
I forbindelse med udgivelsen af dobbeltalbummet Skud tager Jærv + band på tour til oktoberJærv kommer forbi følgende spillesteder:

•         1/10:                       Templet, Lyngby

•         6/10:                       Posten, Odense

•         7/10:                       Radar, Aarhus

•         8/10:                       Tusindfryd, Aalborg

•         22/10:                     Vega, Kbh

SKUD udkommer via Playground Music.
Jærv bookes via PDH Music.
 
For yderligere information kontakt venligst Lewis Colston, lewis@playgroundmusic.com 

 
Trine Lysholt