Tkay Maidza annoncerer sit nye album Sweet Justice – ude d. 3/11

 

Tkay Maidza har netop annonceret udgivelsen af sit nye album Sweet Justice, der udkommer d. 3. november 2023 på 4AD / Playground Music. Albummet følger op på Maidzas selvbetitlede debut fra 2016 og inkluderer blandt andet hendes seneste, Flume-producerede single ’Silent Assasin’. Sweet Justiceindeholder desuden samarbejder med Lolo Zouaï og Amber Mark på ’Out of Luck’ og Duckwrth på ’Gone to the West’.

I samme ombæring som album annonceringen, deler Tkay sin senest single ’Ring-A-Ling’ sammen med en tilhørende musikvideo. Videoen er instrueret af Jocelyn Anquetil og kan ses her.

”I’m never choosing compliance’, lyder det fra Maidza på ‘Ring-A-Ling’; en advarsel fra den zimbabwisk-fødte, australsk-opfostrede, Los Angeles-bosatte rapper, sanger og producer. Den sætning er også blevet et mantra på albummet Sweet Justice. Om den nye single, produceret af Two Fresh, fortæller Tkay: ”I wanted to make an empowering song that tells others that my biggest focus are my goals.”.

Sweet Justice er ikke et hævngerrigt album, men det stammer dog fra en følelse af karma. I den traditionelle facon, er det et break up album; om Tkay, der gør op med en tidligere tvivl på sig selv. For hende er det et genfødselsalbum, et album om at tøjle den feminine styrke, der altid har ligget og ulmet i hende.

Efter at have brudt med tidligere venner, er Maidza blevet forbundet med nye mennesker på samme kreative bølgelængde: de canadiske producers Stint og Kaytranada samt australske Flume, der alle har bidraget til produktionen af albummet.
 

Tkay Maidza
Instagram I Facebook I TikTok

 
Julier Bugge