Devendra Banhart & Noah Georgeson annoncerer nyt album sammen - Refuge udkommer d. 13/08

 
c494437f-0dcf-16b7-55f0-c868bb629fe7.jpg

Devendra Banhart & Noah Georgeson annoncerer nyt samarbejde i form af ambient-albummet Refuge der udkommer d. 13. August på Dead Oceans, som en del af Secretly Groups Friends Of.... serie.

Lyt til de nye singler ‘In a Cistern’ og 'Into Clouds' her og se musikvideoen, som er instrueret af Nicky Giraffe og Julianna Giraffe. En video, der er fyldt med meditativt billedsprog og er en dokumentation af insekter der kamuflerer sig i miljøer, som er både naturlige og unaturlige, mens de rejser mod større tilflugt. Eller som Nicky Giraffe forklarer, “A meditative look at the life's journey of two snails, from conception to old age, as narrated by a choir of natural imagery and other bugs."

Sidste forår begyndte Devendra Banhart og Noah Georgeson at lave en plade, som var ulig noget de nogensinde havde lavet før – et ambient album, som både ville være et tilflugtssted fra en pludselig rædselsslagen verden, men også en inderlig musikalsk dialog mellem to artister, som har været venner og samarbejdspartnere i to årtier. Resultatet er Refuge, som er et album af dybdegående meditativ skønhed, der giver lytteren en meget tiltrængt følelse af fred og fornyelse.

Devendra, som har samarbejdet med bl.a. The Strokes, Beck og Megapuss, og den Grammy-vindende Noah, som har samarbejdet med bl.a. Flo Morrissey, Charlotte Gainsbourg og Andy Shauf, mødte hinanden en halloween-nat i 1999 during i San Francisco. De to skrev og indspillede albummet hver for sig gennem 2020 og har derefter vævet det sammen i samme rum, hvor en masse af deres venner og spirituelle lærere fra hele verden også har medvirket.

Inspireret af både minder fra fortiden og behovet for nutiden, er Refuge et album, der handler om venskab og generøsitet, og som giver lytteren en mulighed for at trække vejret, “We’re hoping to create a sense of comfort and coming back to the moment. It’s really important to have a little bit of space between us and our anxieties and impulses. What you do with that space is up to you," fortæller Devendra.

Refuge trackliste:
1) Book of Bringhi
2) A Cat
3) Rise From Your Wave
4) Peloponnese Lament
5) In a Cistern
6) Into Clouds
7) For Em
8) Three Gates
9) Horn in Deep Night
10) Sky Burial
11) Asura Cave
12) Aran In Repose
13) Lament Return

For yderligere information kontakt venligst Søren Falk Madsen, madsen@playgroundmusic.com

 
Trine Lysholt