JOA udgiver i dag sin debutsingle ‘I Don't Want Nobody But Your Body’

 

JOAs debutsingle introducerer en følelsesladet og rå lyd, der skiller sig ud. Som 20-årig har den Oslo-fødte kunstner finpudset sine færdigheder siden sine tidlige teenageår og blandet sin teaterbaggrund med et talent for at skabe relaterbare, dybtfølte sange. Nummeret er en dybt personlig refleksion over hjertesorg og tilbyder en ægte forbindelse, der giver genklang på tværs af aldersgrupper. Fans af Phoebe Bridgers og Julia Michaels vil finde meget at elske i JOAs fortællerige udforskning af opvæksten, fanget på hendes kommende EP. JOA er klar til at engagere et bredt publikum med sin fantastiske musik og visuelt fængslende indhold, der gør en betydelig indflydelse med sin debut.

Som hun forklarer om sin første single: "I Don't Want Nobody but Your Body" er nok den mest personlige og ærlige sang på denne EP. Jeg skrev den, mens jeg gik igennem et brud, og det blev min måde at håndtere mine følelser på."

Lyt til 'I Don't Want Nobody But Your Body' her.

Hendes debut-EP, der er sat til udgivelse i starten af 2025, demonstrerer en rig beherskelse af popsangskrivning.

"Det er meget lyrisk orienteret," siger hun, "og den spilles kun rigtig med instrumenter i rummet. Det er meget organisk – men det har en popstruktur, og lyrikken er pop. Melodisk er det også lidt folkeligt." 

Numrene på hendes kommende EP er resultatet af dybt personlige skriverier fra JOAs side, der omhandler emner som tidlige romantiske forhold (den filmiske ’Previous Problems’), behovet for positiv selvsnak (’A Little Kinder’) og ideen om ikke at vide, hvad du har, før det er væk (’Golden Years’).

"Det er en god lille afslutning på mine teenageår, og så kan jeg komme videre og lave ny musik til der, hvor jeg er nu," forklarer hun. Lydmæssigt svinger sangene mellem kraftig popproduktion og luftigere, mere akustiske lyde, selvom de altid er bundet sammen af en karakteristisk lyrisk enkelhed. Sammen udgør de et værk, der, med JOAs egne ord, føles som en måde at sige farvel til de teenageår, der har udgjort størstedelen af hendes rejse indtil videre.

Der er meget lidt tvivl om, at popfans vil finde enormt meget at relatere til i JOAs varierede, nuancerede udforskning af ungdommen, uanset om det er i råheden i ’Let Go’ eller det øgede drama i ’Previous Problems’. EP'en introducerer JOA som en dristig ny stemme inden for popmusikken – en, der fortæller sandheden og kobler den med uimodståelige hooks og melodier.
 

JOA
Instagram I TikTok I Facebook I YouTube I Website

 
Julier Bugge