Molly Burch annoncerer nyt album - Romantic Images udkommer d. 23/7

 
a31704ce-207d-4a28-b21c-00d5a54c2c45.png

Austin-baserede Molly Burch annoncerer i dag albummet Romantic Images som udkommer d. 23. juli på Captured Tracks / Playground Music.

Hør den nye single og albummets åbningsnummer 'Control' og se den tilhørende video. På sangen slutter Burch fred med at give slip, sat til den fascinerende video instrueret af Jackie Lee Young og Burch selv. Sangen sætter scenen for albummets hovedtema: Burchs radikale valg om at skille sig af med angsten og usikkerheden i hendes 20'ere, og i stedet for omfavne sit sande jeg.

Molly Burch udgav sit debutalbum i 2017 Please Be Mine, som hun indspillede på én enkelt dag. Albummet førte til en lavine af ros, gode anmeldelser, og plads på en række Best Of-lister.

Romantic Images er Burchs fjerde album og markerer en tydelig udvikling for hende - både emotionelt og lydmæssigt. Sangene fejrer de tidsløse, veludformede popsange og flirter med inspirationer fra både Blondie, Madonna, og endda Mariah Carey. På albummet har Burch også, bevidst, arbejdet med flere kvinder end nogensinde før, og resultatet er en kollektion af transcendente sange, som er fyldt med passionen og styrken i det guddommelige feminine, og som prioriterer ekstase og flugt og skaber et positivt og glad soundtrack til befrielse.

Indspillet i Denver i sanger Alaina Moore og producer Pat Rileys hjemmestudie, sammen med Burchs bandmedlemmer, Dailey Toliver og Thom Washburn, er albummet er mixed og remastered af Gloria Kaba (Lauryn Hill, A Tribe Called Quest), Mikaelin “Blue” Bluespruce (Mariah Carey, Carly Rae Jepson, Solange Knowles), og Heba Kadry (Bjork, Beach House).

Romantic Images trackliste:
1. Control
2. Games
3. Heart of Gold
4. Romantic Images
5. New Beginning
6. Took A Minute
7. Emotion
8. Honeymoon Phase
9. Easy
10. Back In Time

 
Trine Lysholt