Sleaford Mods er endelig tilbage med annonceringen af deres nye album – UK GRIM ude d. 10/3

 

Sleaford Mods kan i dag løfte sløret for deres nye album UK GRIM, der udkommer d. 10. marts 2023 på Rough Trade Records / Playground Music.
UK GRIM er Nottingham duoens mest dansable album til dato og giver et nutidigt blik på livet netop nu og vor tids grove virkelighed.
 
Videoen til førstesinglen, og titeltracket, ’UK GRIM’, er intrueret af British Collage Artist og satiriker Cold War Steve, der har kreeret en serie af originalt artwork til dette samarbejde. Dette er hans første musikvideo og debut animation, efter at have illustreret forsider for Time Magazine og The New Statesman.
 
Se videoen her.
 
UK GRIM er lyden af nutiden. Ikke kun på grund af Jason Williamsons idéer og stærke ord, men også takket være Andrew Ferns innovative produktion af albummet. På denne udgivelse har duoen arbejdet sammen med Jane’s Addictions kreative powerhouse Perry Farrell, Dave Navarro og Florence Shaw fra det britiske band Dry Cleaning.
 
Sleaford Mods afslører at det, der har udløst deres lyriske og poetiske protest på dette album, udover deres musikalske forbilleder som The Clash og The Jam, er den forargelse de føler i og over samtidens UK står i kontrast til og understreges af kærligheden til de mennesker og steder der omgiver dem. UK GRIM er ligeså meget en hyldest til disse individer og idealister, som det er et angreb på de herskende klasser i samfundet, som forfølger deres selvbevidste agendaer med stigende desperation.
 
“Maybe we are proud of the country. Maybe we are proud to be English,” forklarer Williamson. “Maybe I’m proud of the horrible grey streets and the shit weather and the stupid fashions I find myself investing in. It’s just that the English we’re proud of being is absolutely nothing like the English the authorities want to try and promote.”
 
TRACKLIST
UK GRIM
D.I.Why
Force 10 From Navarone – Ft. Florence Shaw
Tilldipper
On The Ground
Right Wing Beast
Smash Each Other Up
Don
So Trendy – Ft. Perry Farrell & Dave Navarro
I Claudius
Pit 2 Pit
Apart From You
Tory Kong
Rhythms Of Class


Sleaford Mods Online
Instagram I Twitter I Facebook I Website

 
Julier Bugge