U. S. Girls annoncerer albummet Bless This Mess – ude d. 24/2

 

U.S. Girls, med det borgerlige navn Meg Remy, kan i dag annoncere udgivelsen af sit ottende album Bless This Mess, der udkommer d. 24. februar 2023 på 4AD / Playground Music. 
Albummet er en dynamisk samling af behændige melodier og nuanceret artistisk respons til det kompleksiteten i moderskabet. Bless This Mess er kreeret under undfangelsen og fødslen af Remys tvillingedrenge.
 
For at fejre annonceringen, udgiver U.S. Girls i dag den langsomme perle ’Futures Bet’ sammen med en musikvideo, instrueret af Alex Kingsmill. Videoen er udviklet ved, at en kombination af traditionel 3D animation og live-action optagelser blev uploadet til forskellige Stable Diffusion deep-learning modeller. Nogle af billederne i videoen har op til 6 genfortolkninger af/fra kunstig intelligens på forskellige styrker. Det for, at kreere den rette effekt. Hovedrollerne i videoen er besat af Remy og Carlyn Bezic, som også synger på sangen, og som vil spille support for U.S. Girls på den kommende 2023 turné under kunstnernavnet Jane Inc.
 
Se videoen og lyt til ’Futures Bet’ her.
    
I takt med, at Remys krop forandrede sig under graviditeten, gjorde hendes stemme det også; luftrummet i hendes mellemgulv blev mindre. Alt imens to liv voksede i hendes mave. Mange af sangene på Bless This Mess er optaget med babyerne i Remys livmoder, eller i hendes arme. (Hun har endda samplet lyden af sin brystpumpe på albummets poetiske lukkenummer ’Pump’). De endelige optagelser til albummet er derfor gennemtrængt af det fysiske ved rejsen: mere blod, mere følelse, de sammenvævede vidundere og forplantningssår.
 
De ti nye sange på Bless This Mess er stykket sammen i samarbejde med lang række musikere og samarbejdspartnere: Alex Frankel fra Holy Ghost!, Marker Starling, Ryland Blackinton fra Cobra Starship, Basia Bulat, Roger Manning Jr. fra Jellyfish og Beck, samt fra lydteknikerne Neal H Pogue, Ken Sliuter, Steve Chahley og Maximilian Turnbull. Remys primære samarbejdspartner, husbond og medforældre Turnball har spillet en nøglerolle.


Bless This Mess Tracklist:
1. Only Daedalus
2. Just Space For Light
3. Screen Face feat. Michael Rault
4. Futures Bet
5. So Typically Now
6. Bless This Mess
7. Tux (Your Body Fills Me, Boo)
8. RIP Roy G Biv feat. Marker Starling
9. St James Way
10. Pump feat. Alanna Stuart
 

U.S. Girls Online
Instagram I Twitter I Facebook I Website

 
Julier Bugge